Pisanje & stvaranje

Ispišite svoju priču

Pisanje je za neke užitak, a za neke frustracija zbog nemogućnosti pronalaska pravih riječi kojima bi se izrazili. Dopustite nam da vam u tome pomognemo!

Holistic Writing Coaching

Puno se toga dogodilo u vašem životu i želite to ispričati, podijeliti. Žarko želite napisati knjigu, ali kad položite ruke na tipkovnicu, ništa se ne događa. I suze počinju navirati od tuge i nemogućnosti pisanja pa ugasite računalo, ostavljate svoj san za kasnije. A to kasnije ne dolazi.

Za pisanje dubokih osobnih priča i životnih iskustava treba vremena, prostora, osjećaja sigurnosti i podrške. I zato je kreiran ovaj Writing coaching program.

Holistic Planner

Ovo nije još jedan planer! Nije običan i nije svakodnevan.

Pomno je osmišljen da vam pomogne napisati i objaviti knjigu u samo jednoj godini, a da pritom ne osjećate frustraciju i stres. Planiranje je važno i može vam pomoći da lakše dođete do svog cilja.

Jeste li spremni napisati svoju životnu priču? Učinimo to zajedno!

Holistic Writing Retreat

Dugo maštate o pisanju knjige, ta želja već dugo živi u vama, ali ne nalazite vrijeme, podršku, nemate iskustva, ne znate odakle početi?

Pridružite nam se na jedinstvenom Writing retreatu. Vodimo vas kroz proces pisanja i stvaranja knjige i potičemo buđenje pisca u vama. Očekuje vas red pisanja i stvaranja, dubokog promišljanja, otkrivanja, kreiranja, učenja, druženja, ali i opuštanja i prepuštanja čarima za sva osjetila kojima Istra obiluje.

Poklonite sebi vrijeme, podarite svojoj knjizi život!

Imate veliku želju napisati osobnu priču, ali ne znate odakle početi?

Često postavljena pitanja

Filozofija holističkog coachinga promatra cijelu osobu kao integriranu CJELINU, shvaćajući da su svi aspekti čovjekova života neraskidivo isprepleteni. Osim dobro poznatih i često raspravljanih elemenata uma/tijela/duha, u holističkom coachingu i drugi iznimno važni životni faktori uzimaju se u obzir. To uključuje odnose, financije, zdravlje i posao/karijeru itd.

Što holistički trener nudi: Holistički coaching je partnerstvo između trenera (mene) i sudionika (vas) u kojem trener podržava sudionikove napore da ostvari smisleniji i ispunjeniji život.

Holistički coaching nije savjetovanje i nije terapija. Holistički treneri nisu liječnici pa ne dijagnosticiraju i ne propisuju terapiju. Oni nisu stručnjaci za mentalno zdravlje pa ne analiziraju i ne liječe. Oni treniraju, što znači da podržavaju, ohrabruju, nadahnjuju i vode.

Scroll to Top

Molimo ispunite obrazac čime iskazujete interes za planerom. Obavijestit ćemo vas kad planer bude u prodaji. Očekivani termin je rujan 2022. godine.