Search
Search
Close this search box.

Pisanje & stvaranje

Ispišite svoju priču

Pisanje je za neke užitak, a za neke frustracija zbog nemogućnosti pronalaska pravih riječi kojima bi se izrazili. Dopustite nam da vam u tome pomognemo!

Holistic Writing Coaching

Puno se toga dogodilo u vašem životu i želite to ispričati, podijeliti. Žarko želite napisati knjigu, ali kad položite ruke na tipkovnicu, ništa se ne događa. I suze počinju navirati od tuge i nemogućnosti pisanja pa ugasite računalo, ostavljate svoj san za kasnije. A to kasnije ne dolazi.

Za pisanje dubokih osobnih priča i životnih iskustava treba vremena, prostora, osjećaja sigurnosti i podrške. I zato je kreiran ovaj Writing coaching program.

Mentorstvo

Odakle početi s pisanjem? Kako strukturirati djelo? Koliko se detaljno raspisati ili što prepustiti čitateljevoj mašti? Ako vas ova i brojna druga pitanja muče već u procesu pisanja – pišimo zajedno!

Već u procesu pisanja pomažemo vam strukturirati djelo, kreirati nacrt rukopisa, dajemo smjernice što bi bilo dobro dopuniti, pojasniti, dograditi, upotpuniti, a zatim vi po tim smjernicama pišete i dobijemo gotov rukopis kojem klasično uredništvo nije ni potrebno.

Susreti su online (Zoom), jednom tjedno, a cijena je 40,00 € (301,38 kn)/termin. Trajanje termina predviđeno je na 1 sat/60 minuta.

Holistic Writing Retreat

Dugo maštate o pisanju knjige, ta želja već dugo živi u vama, ali ne nalazite vrijeme, podršku, nemate iskustva, ne znate odakle početi?

Pridružite nam se na jedinstvenom Writing retreatu. Vodimo vas kroz proces pisanja i stvaranja knjige i potičemo buđenje pisca u vama. Očekuje vas red pisanja i stvaranja, dubokog promišljanja, otkrivanja, kreiranja, učenja, druženja, ali i opuštanja i prepuštanja čarima za sva osjetila kojima Istra obiluje.

Poklonite sebi vrijeme, podarite svojoj knjizi život!

Imate veliku želju napisati osobnu priču, ali ne znate odakle početi?

Često postavljena pitanja

Filozofija holističkog coachinga promatra cijelu osobu kao integriranu CJELINU, shvaćajući da su svi aspekti čovjekova života neraskidivo isprepleteni. Osim dobro poznatih i često raspravljanih elemenata uma/tijela/duha, u holističkom coachingu i drugi iznimno važni životni faktori uzimaju se u obzir. To uključuje odnose, financije, zdravlje i posao/karijeru itd.

Holistički coaching je partnerstvo između trenera (mene) i sudionika (vas) u kojem trener podržava sudionikove napore da ostvari smisleniji i ispunjeniji život.

Holistički coaching nije savjetovanje i nije terapija. Holistički treneri nisu liječnici pa ne dijagnosticiraju i ne propisuju terapiju. Oni nisu stručnjaci za mentalno zdravlje pa ne analiziraju i ne liječe. Oni treniraju, što znači da podržavaju, ohrabruju, nadahnjuju i vode.

Scroll to Top

Molimo ispunite obrazac i javit ćemo Vam se s prijedlogom slobodnih termina