Search
Search
Close this search box.

Oslobodite svoju priču – oslobodite sebe

Holistic Writing Coaching

Puno se toga dogodilo u vašem životu i želite to ispričati, podijeliti? Žarko želite napisati knjigu, ali kad položite ruke na tipkovnicu, riječi jednostavno ne dolaze?

Writing coaching pruža vam upravo ono što teško pronalazite u svom svakodnevnom životu…

  • siguran prostor u kojem se možete izraziti, otpustiti strahove, očekivanja, boli, osjećaj krivnje,
  • vrijeme u kojem ne postoji ništa osim vas i vaše priče, nema obaveza, odvlačenja pažnje, tuđih potreba,
  • podršku da istražite svoja prostranstva, pronađete svoj put, zaliječite rane i rastete.

Napisati svoju životnu priču nije nimalo lak zadatak. Potrebno je puno hrabrosti, strpljenja, ljubavi prema sebi, razumijevanja. Otvorit će se stare rane, probudit će se uspomene, uzburkat će se emocije. Suočit ćete se sa svime što ste davno pospremili u ladice jer samo tako možete doista napisati svoju priču. Ali ne morate kroz sve to prolaziti sami.

Vjerujem da svatko ima priču u sebi. Neki ju ispričaju glazbom, neki plesom i pokretima, a mnogi baš pisanim riječima. Jeste li i vi među njima?

  • Najlakše se izražavate pisanjem,
  • još kao mali pisali ste priče, pjesme i uživali u tome,
  • duboko u sebi znate da ćete jednog dana objaviti svoju knjigu,
  • želite podijeliti svoju priču jer znate da bi drugima mogla pomoći,
  • želite ostaviti svoje nasljeđe u obliku knjige.

Svi mi imamo svoje „kočnice“ – one koje nam ne daju da rastemo, da se razvijamo i da dijelimo osobna iskustva. Otpustite ih pisanjem!

Za pisanje dubokih osobnih priča i životnih iskustava treba vremena, prostora, osjećaja sigurnosti i podrške. Sve to i više dobivate u writing coaching programu.

Writing coaching održavamo jednom tjedno u trajanju od 2 sata (120 minuta) koja su raspoređena u 30 minuta coachinga, 60 minuta pisanja i ponovno 30 minuta coachinga.

Svaki susret je drugačiji i otvara nova vrata, a blokade i strahovi polako se tope kako samopouzdanje i vjera u sebe rastu.

Cijena:
46,45 € (350,00 kn)* / dvosatni termin
(*PPP – Purchasing power parity)

Marijeta Matijaš

COACHING, LEKTURA, UREDNIŠTVO, SAVJETOVANJE

Marijeta Matijaš je certificirani holistic coach, NLP praktičar, lektorica i urednica, autorica triju priručnika, po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti, dugogodišnja televizijska urednica, voditeljica i novinarka, danas uspješna poduzetnica.

Riječi su oduvijek bile njezini alati kojima se najbolje izražavala, koje bi proučavala i analizirala, a komunikacija i osobni razvoj područja od velikog interesa.

Spojila je, stoga, naizgled nespojivo – osobnu transformaciju s pisanjem, kreativnim stvaranjem i knjigom kao najboljim i najdugovječnijim medijem koji ne poznaje teritorijalne granice i jezike i koji ostaje kao nasljeđe generacijama koje dolaze.

Često postavljena pitanja

Primarni zadatak coacha je da pruža podršku, aktivno sluša i postavlja pitanja koja si klijent ne želi ili ne može sam postaviti. Coach ne daje rješenja, nego pomaže vama da ih pronađete jer jedino su takva rješenja doista vaša i znatno je veća vjerojatnost da ćete u skladu s njima doći do svog krajnjeg cilja.

Coaching nije (psiho)terapija i coach ne smije pripisivati lijekove ni savjetovati bilo kakve druge (medicinske) terapije i zahvate. 

Da! Certifikat za holističkog trenera (holistic coach) stekla sam na američkoj Radiant Coaches Academy, školi koja ima ACSTH akreditaciju Međunarodne coaching federacije (ICF, International Coaching Federation), krovne svjetske organizacije koja regulira coaching industriju. Drugim riječima, sa 126 sati treninga i više od 40 sati prakse stekla sam uvjete za Associate Certified Coach (ACC) uvjerenje.

Da, prvi 30-minutni susret na kojem se upoznajemo, a upoznajete se i s coachingom je besplatan. Na tom susretu imate prilike pitati sve što vas zanima o coachingu, planu rada, organizaciji i dosadašnjim rezultatima drugih polaznika programa.

Termine i frekventnost održavanja dogovaramo individualno. Termini su mogući tijekom jutarnjeg i popodnevnog dijela radnog dana, iznimno i u jutarnjem subotnjem terminu. Obično dogovaramo održavanje susreta jednom tjedno.

Naši online susreti održavaju se putem aplikacije Zoom koja je besplatna za skidanje i može se instalirati na računalu i na mobilnim uređajima. Za sudjelovanje u Writing Coaching programu potreban vam je uređaj (laptop, mobitel, tablet ili stolno računalo), stabilna internetska veza i aplikacija Zoom. Novu poveznicu za ulaz u Zoom meeting dobit ćete e-porukom prije svakog susreta.

Susrete NE snimamo jer se vrlo često iznose vrlo povjerljive, intimne informacije koje ostaju samo među nama.

Ako procijenite da Writing Coaching program nije za vas, možete odustati u bilo kojem trenutku. Plaćate samo one termine na kojima ste do tada radili s coachem.

Naravno! Možete biti u bilo kojem dijelu svijeta jer radimo preko platforme Zoom. Coaching možemo raditi na hrvatskom ili na engleskom jeziku, kako vam više odgovara.

Rezultat Writing coaching programa je napisana i objavljena knjiga, ali i znatno zadovoljniji i ispunjeniji život.

Scroll to Top