Search
Search
Close this search box.

Poštujmo autorsko djelo

Izjava o autorskim pravima

S posebnom pažnjom pristupam vašem autorskom radu, čuvam ga i štitim. Od vas tražim jednak odnos!

Sadržaj (logo, dokumenti, fotografije, podaci, informacije) objavljen na ovoj stranici autorsko je djelo te podliježe Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je preuzimanje, distribucija i neovlašteno korištenje sadržaja u komercijalne i/ili promotivne svrhe te svake druge svrhe koje nisu osobna upotreba bez izričitog pisanog odobrenja Kreacije j. d. o. o. i navođenja izvora informacija. Dopušta se preuzimanje sadržaja uz pisano odobrenje Kreacije j. d. o. o. te isključivo uz navođenje izvora preuzimanja sadržaja osim ako nije navedeno drugačije. Molimo za dopuštenje kontaktirajte s nama na pitanja@odrukopisadocitatelja.com.

Sadržaji (logo, dokumenti, fotografije, podaci, informacije) objavljeni na ovoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe uz korištenje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba u skladu sa Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Korištenjem ove stranice prihvaćate i podvrgavate se odredbama Zakona o autorskom pravu i drugim srodnim pravima te slažete se da u slučaju povrede neke od odredbi možemo pokrenuti tužbu.

Ova stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije te poveznice do drugih stranica koje su u vlasništvu trećih strana. Informacije preuzete iz drugih izvora te drugi izvori navedeni na stranici bit će označeni kad god je to moguće. Kreacija j. d. o. o. nema nadzor ni ovlasti upravljati sadržajem i informacijama trećih strana te odriče se svake odgovornosti u vezi s točnosti, istinitosti, potpunosti i primjenjivosti preuzetnih informacija.

Sva mišljenja, stavovi i zaključci koje su iznijeli autori na stranici www.odrukopisadocitatelja.com isključivo su njihovi privatni i kao takvi ne moraju nužno predstavljati mišljenja, stavove i zaključke institucija u kojima autori rade ni izdavača stranice.

Korištenjem ove stranice slažete se sa svim dijelovima ove Izjave. Ako imate dodatna pitanja, kontaktirajte s nama na pitanja@odrukopisadocitatelja.com.

Ova Izjava dio je Općih uvjeta i pravila poslovanja.

Scroll to Top