Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Što donosi sutra?

Sanela Dropulić

Zanima li i vas što donosi sutra? Što će se najbolje prodavati? Koje će se usluge najviše tražiti?

Ako planirate pokrenuti svoj posao, sigurno ste si više puta postavili pitanje hoće li tko kupiti moj proizvod ili je li moja usluga potrebna na tržištu.

sanela dropulić što donosi sutra

Čovjek je oduvijek bio radoznao, želio je saznati što će biti sutra, prekosutra, iduće godine ili za više godina. Pouzdao se često u gatanja, horoskope i druge proroke. No, u moderno doba analiza je ta koja nam vrlo pouzdano može dati smjernice na pitanje kakva nas budućnost očekuje.

Poduzetničke vode nikada nisu bile mirne. Uvijek, a poglavito u današnje vrijeme, poslovanje je neizvjesno svakoga dana. Danas jesi, sutra nisi. No, zahvaljujući posebnoj grani – futurologiji – možemo barem zaviriti u budućnost poduzetništva. “Ulaznicu” u budućnost poduzetništva po prvi put imamo i na hrvatskom jeziku i to u obliku knjige Što donosi sutra? autorice Sanele Dropulić, futurologinje poduzetništva.

Priručnik je to koji svaki poduzetnik i onaj koji to namjerava postati treba barem jednom detaljno iščitati i iskoristiti informacije koje mu pruža kako bi što bolje i kvalitetnije planirao svoje poslovanje.

Autorica

Sanela Dropulić

Izdavač

Expert Product d. o. o.

Lektorica

Marijeta Matijaš

Godina izdanja

2019.

Više informacija

www.poduzetnica.hr

Prije nego odete... povežimo se!

Uživajte uz jutarnju subotnju kavu u zanimljivim informacijama, kreativnim savjetima i inspirativnim razgovorima koji će vam pomoći objaviti, promovirati i prodati svoju knjigu.