Coaching akcelerator

Sumnja, strah i nesigurnost sprječavaju vas da objavite svoju knjigu?
Spriječite vi njih i ostvarite svoj san!

Puno pišete i u tome uživate, sigurno su vas već pitali kako to da još niste objavili svoju knjigu, a vi se bojite napraviti taj korak. …jer što ako se nikome ne svidi to što pišete?

Možda ste rukopis slali izdavačima, ali su vas oni odbili ili vam nikad nisu odgovorili na upit. I shvatili ste to kao znak da vaš rukopis nije dobar.

Ne odustajte od svog rukopisa!

Vjerovali ili ne, mnogi se autori bore s istim ili sličnim problemima! Niste sami ako...

online tečaj od knjige do čitatelja

Hajde da to promijenimo!
Vrijeme je da strahove, nesigurnosti i sumnje ostavimo iza sebe, ohrabrimo vas i podržimo na putu prema objavljenoj knjizi.

Vaša će vam publika na tome biti zahvalna!

Coaching akcelerator osmišljen je tako da vam pomogne što brže i bezbolnije prijeći iz zone udobnosti (u kojoj više uopće nije udobno) kroz zonu straha u zonu rasta

Coaching akcelerator temelji se na holističkom pristupu te alatima, intuitivnom pisanju i tehnikama NLP-a (Neurolingvističkog programiranja) kojima ćemo pronaći i osvijestiti blokadu, razlog koji vas drži u zoni (ne)udobnosti, suočiti se s preprekama i prevladati izazove koji su se ispriječili na vašem putu do objavljene knjige.

Moj je cilj samo jedan – da postanete spremni objaviti svoju knjigu i da zaista uživate u svakoj fazi objave kao i u plodovima svog kreativnog rada.

Vjerujem da smo ideje o pisanju svojih knjiga dobili s razlogom – zato što su one potrebne svijetu, ali i nama kao autorima kako bi nam pomogle rasti osobno i profesionalno. 

I zato sam tu da vam pomognem prevladati izazove i prepreke na vašem putu do objavljene knjige u vašoj ruci.

Znam kako je boriti se sam sa sobom, neprestano se propitivati, sumnjati u sebe i kvalitetu svog rada, no znam i kako je biti s druge strane – imati svoje knjige objavljene u svojim rukama i uživati u recenzijama čitatelja kojima je baš ta knjiga pomogla na njihovom putu rasta i razvoja.

Upoznajmo se

Ja sam Marijeta Matijaš,

lektorica, urednica i “desna ruka” mnogim domaćim i stranim autorima. Svoj sam doprinos u sedam godina samostalnog rada dala više od 30 naslova različitih tematika i žanrova.

Autorica sam triju priručnika: Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju, Umijeće javnog nastupa i Od rukopisa do čitatelja – kako objaviti, promovirati i prodati knjigu te online tečaja Od knjige do čitatelja.

Neprestano se usavršavam pa sam formalno obrazovanje za profesoricu hrvatskog jezika i književnosti i lektoricu nadogradila edukacijama o copywritingu i content writingu, digitalnom marketingu, kreiranju online tečajeva, a na području osobnog razvoja NLP treningom i treningom Radiant Coaches Academy Holistic Coach Certification koji upravo pohađam.

Kreirala sam Coaching akcelerator koji je za vas ako...

…ŽELITE OBJAVITI SVOJU KNJIGU, ali svjesni ste da vas nešto koči. Bojite se same pomisli da ono što pišete (za sebe) netko čita, i kritizira. Bojite se reakcije publike, je li dovoljno dobro to što pišete, kako ćete se nositi s kritičarima, kako ćete se nositi s neuspjehom knjige ili pak uspjehom i time da ćete se morati eksponirati… Ili se možda bojite da se knjiga neće prodavati, da nećete vratiti uloženi novac i da će vam (naslađujući se) drugi reći „rekla sam ti“!

U našem coaching akceleratoru bavimo se sljedećim područjima:

online tečaj od knjige do čitatelja

Jeste li spremni napustiti svoje strahove, sumnje i nesigurnosti i sa samopouzdanjem i ponosom svijetu predstaviti svoju kreativnost?

Kako funkcionira Coaching akcelerator?

Coaching akcelerator je mjesečni grupni coaching koji se sastoji od online susreta jednom tjedno u trajanju od 1 sata (60 minuta). Svaki je mjesec posvećen jednom problemskom području, a svakog tjedna bavimo se jednom temom iz tog područja.

  1. Susret započinjemo refleksijom na prethodni susret te uvodom u temu i kratkom raspravom.
  2. Sudionici dobivaju uputu za intuitivno pisanje te kreću s pisanjem.
  3. Po završetku razgovaramo o zapisanim mislima, osjećajima, stanjima i pronalazimo rješenje pomoću raznih alata i tehnika.
  4. Susret završavamo postavljanjem ciljeva do idućeg susreta koje tada revidiramo.

Mjesečni grupni coaching održava se tijekom cijele godine utorkom od 10.00 do 11.00 sati preko platforme Zoom, a propustite li susret uživo, moći ćete pogledati snimku u našoj online coaching biblioteci kojoj ćete dobiti pristup po zaprimanju uplate.

Vaša investicija

Ulaganjem u Coaching akcelerator ulažete u sebe, svoj kreativni rad i rezultate koji iz njega proizlaze.

Cijena: 550,00 kn/mjesečno

Prvom susretu uživo možete pristupiti potpuno besplatno, a ako procijenite da je to upravo ono što vam treba i odgovara, plaćate mjesečni pristup koji vrijedi za naredna 4 susreta uživo i dobivate pristup našoj online coaching biblioteci gdje možete pogledati sve snimke prethodnih susreta.

Možda imate još koje pitanje?

Da! Možete doći na jedan online susret uživo bez ikakve naknade, a procijenite li da je to ono što vam treba, plaćate mjesečnu naknadu od 550,00 kn koja vrijedi za naredna 4 susreta uživo i dobivate pristup našoj online coaching biblioteci gdje možete pogledati sve snimke prethodnih susreta.

Mjesečna naknada od 550,00 kn vrijedi za četiri termina bez obzira na to kad se priključili. U tom periodu osim susreta uživo, dobit ćete pristup našoj online coaching biblioteci i gdje možete pogledati sve snimke prethodnih susreta.

Svim prijavljenim sudionicima šaljem mjesečni raspored tema na kraju mjeseca za prethodni mjesec tako da znate što vas očekuje i u koje vrijeme.

Naši online susreti održavaju se putem aplikacije Zoom koja je besplatna za skidanje i može se instalirati na računalu i na mobilnim uređajima. Za sudjelovanje u Coaching akceleratoru potreban vam je uređaj (laptop, mobitel, tablet ili stolno računalo), stabilna internetska veza i aplikacija Zoom. Novu poveznicu za ulaz u Zoom meeting dobit ćete e-porukom svakog ponedjeljka.

Tijekom online susreta uživo možete imati ugašenu kameru i mikrofon i ne morate prikazati svoje ime i prezime. Vaš identitet može u potpunosti biti skriven, a time neće biti narušena kvaliteta sudjelovanja u programu.

Ako procijenite da Coaching akcelerator nije za vas, možete odustati u bilo kojem trenutku. Na online susrete niste obavezni dolaziti, a pristup online coaching biblioteci bit će poništen istekom plaćenog perioda. Uplaćenu mjesečnu naknadu ne vraćamo, zato vas potičem da najprije isprobate i dođete na jedan besplatan susret, a onda odlučite je li ovaj program za vas ili nije.

Naravno! Svi naši susreti odražavaju se na hrvatskom jeziku pa ako s razumijevanjem hrvatskoga jezika nemate problema, dobro mi došli!

Pošaljite mi upit na pitanja@odrukopisadocitatelja.com. Odgovorit ću vam u najkraćem mogućem roku!

Scroll to top
error: Content is protected !!

Prijava na coaching

Veselim se svim našim budućim druženjima!

Prije nego odete... povežimo se!

Uživajte uz jutarnju subotnju kavu u zanimljivim informacijama, kreativnim savjetima i inspirativnim razgovorima koji će vam pomoći objaviti, promovirati i prodati svoju knjigu.