Biram poduzetništvo

Silvija Radulović

Prijeko potreban vodič za one koji žele ući u poduzetništvo

Sve je više mikro i malih obrta i poduzeća s jednom ili tek nekoliko zaposlenih osoba. Mnogi u poduzetništvo kreću iz potrebe, a da pri tome ne znaju što ih sve očekuje.

Knjiga Biram poduzetništvo vodič je namijenjen svima koji se usuđuju krenuti svojim putem.

Dok se mnogi autori bave tek onim poslovnim subjektima koji su najučestaliji, Silvija obrađuje i one na koje mnogi niti ne pomisle, najčešće jer ni ne znaju da postoje. Tako ćete u ovoj knjizi, osim obrta i trgovačkih društava, pronaći i domaću radinost, slobodno zanimanje, udrugu, zadrugu, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, franšizu pa čak i poslovanje osoba koje pružaju usluge smještaja u domaćinstvu (mali iznajmljivači – domaćini).

Nije dovoljno samo otvoriti poslovni subjekt, već i početi raditi. I mnogi tu zastanu ili učine prve pogreške. U knjizi „Biram poduzetništvo“ jedno je čitavo poglavlje posvećeno onome što morate znati na samom početku poslovanja.

Kako je uloga knjigovođe izuzetno važna u bilo kojem poslovanju, i tome je posvećeno čitavo poglavlje. Saznat ćete prednosti i nedostatke ulaska u sustav fiskalizacije i PDV-a, tko i zašto treba imati poslovni prostor, na koji način pozajmiti novac svom poslovnom subjektu i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Kako bez klijenata nema uspješnog poslovanja, Silvija je jedno poglavlje posvetila prodajnim vještinama. U nekoliko jednostavnih koraka čitatelju približava prodajni proces, smjernice kako pristupiti klijentu ili kupcu te u konačnici kako svoj proizvod ili uslugu prodati.

Danas nije jednostavno zakoračiti u poduzetništvo, iako mogućnosti i prilika za to ima kao nikada prije. Ova će knjiga mnogima olakšati ovaj put i učiniti ga bržim, jednostavnijim i sigurnijim!

Autorica

Silvija Radulović​

Izdavač

R. S. Bonum d. o. o.

Lektorica i urednica

Marijeta Matijaš

Godina izdanja

2016.

Više informacija

www.rsbonum.hr